Jobba hos oss

merait_rekryt_550x360px

Infrastrukturspecialister inom IT!
Vi söker dig som är kundorienterad, strukturerad och stresstålig. Du har god erfarenhet av förvaltning, utveckling eller projektledning av IT-infrastruktur. Du har en analytisk förmåga, är serviceinriktad och duktig på att dokumentera. Har minst fem års arbetslivserfarenhet inom infrastruktur med en fördjupning i något av dessa områden; Active Directory, FIM, Office365, SharePoint, Microsoft SQL och System Management. Extra meriterande om du har erfarenhet av GDPR då vi har många kunder som har behov!

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med drift, förvaltning och utveckling hos någon av våra avtalskunder. Du kommer ha blandat med korta och längre uppdrag, i Stockholm – Mälardalen.

Motivering
Du vill utvecklas på ett stimulerande och inspirerande sätt? Mera IT ger dig möjligheten att utvecklas både professionellt och personligt. Vi vill att du ska trivas, känna dig delaktig och nå bra resultat. Genom oss får du en stor möjlighet att styra över din egen utveckling och framtid. Vi kommer lägga mycket tid på din personliga utveckling. Vi kommer initialt skapa en personlig kompetenstrappa, tre till fem års plan. Vi vill ha kul på jobbet!! Det är vår uppgift att se till att du trivs på jobbet.

Språk
Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både tal och skrift.

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Lön: 
Fast lön och bonus

Skicka din CV till sales@merait.se märk ansökan, DFI: 171171

För mer information kontakta:
Johan Blomgren

Mera IT är ett konsultbolag med aggressiv expansionsplan. Inriktning främst mot Microsoft, Citrix, Cisco och VMware.

Mera IT startades av entreprenörer med lång erfarenhet från IT-branschen som tillsammans med stark finansiell partner borgar för en stabil grund och en trygghet för både kunder och anställda.

Vår vision är att växa med kompetenta medarbetare och utvecklande relationer med våra kunder och partners. Vi kan erbjuda IT-lösningar och spetskompetens inom drift-, förvaltnings-, säkerhet-, design- och arkitekturuppdrag samt erfaren projektledning i alla miljöer. Läs mer på vår hemsida www.merait.se